onsdag 23 september 2009

Tema 27 - Öron, ögon och/eller mun

Att dans kan vara så otroligt varierande visade ni prov på förra veckan!
Är fortvarande lite trött efter allt dansande.
Tydligen finns det ingen som är förtjust i "vanlig " dansbands musik i gänget.

Den här veckan ska vi botanisera bland en del av våra kroppsdelar.
Verkar det knepigt?
Lite tankar om MusikFotos vara eller icke vara.
En del har haft lite funderingar angående detta foto/musik tema.
Vi är ju inte så många som deltar, men detta upplever inte jag som något stort bekymmer. Personligen tycker jag det är trevligt att hinna kika in hos alla deltagare till skillnad från en del andra mer populära fototeman.
Men samtidigt förstår jag att en del som lägger ner mycket energi i att fundera ut ett kul bidrag önskar lite mer back-up av oss andra.
Det är nog roligare och mer stimulerande om vi hinner titta på varnadras bidrag ännu oftare.
Men självklart är detta inget krav för att vara med. Tiden räcker inte alltid till för allt trevligt.
Då detta har gett mig så många trevliga stunder med både gamla bortglömda favoriter och framför allt nya bekantskaper skulle jag finna det trist om vi måste sluta.
Vad tycker ni andra!?
Förslag till förbättringar!?
Åter igen är jag bortrest i helgen. Kommer att kika runt hos er söndag kväll eller måndag.

8 kommentarer:

 1. Jag tycker det här är jättekul, vill inte lägga ner! Vad är problemet? För lite feedback? Jag tycker de flesta får väldigt många peppande kommentarer på sina bidrag...så jag fattar inte riktigt.

  SvaraRadera
 2. Hoppas du fortsätter Rajson! Jag är lite dålig emellanåt på att ge er feedback men det beror bara på att tiden inte räcker till!!! Jobbar mycket!

  Lovar att jag kikar in på alla bidrag och njuter ... hinner bara inte skriva alltid!
  /Eva

  SvaraRadera
 3. Jag hör till en av dem som precis hittat hit och tycker att det här är den överlägset roligaste utmaningen där ute! Det faktum att man får reda på temat några dagar i förväg gör att man har tid att ta nya bilder istället för att leta i sitt arkiv och det gillar jag!

  Jag brukar försöka ge de flesta deltagarna en kommentar men självklart händer det att man missar någon som kommit till efter ett par dagar... Jag tycker att jag brukar få ganska många kommentarer tillbaka...

  Summan av kardemumman: SLUTA INTE!

  SvaraRadera
 4. Hoppas förstås att du fortsätter med denna roliga utmaning! Jag brukar försöka kommentera hos alla.....åtminstone de som kommit under fredagsnatten och en stor del av lördagen......Visst är det ännu roligare om man ser att någon kollat det man lagt in. Man behöver ju inte skriva jättelånga kommentarer, även om det förstås är extra roligt att få.
  I helgen som gick hade jag väldiga problem med ryggskott, så för en gångs skull satt jag inte och kollade igenom allt som jag brukar....Annars är det en högtidsstund på veckan!

  SvaraRadera
 5. Ja men himmel det är väl klart vi fortsätter..jag känner inga problem med feedback heller..och ibland är det ju så att solen skiner och utelivet är viktigare..men så kanske det inte är heeeela hösten..då finns det tid för blogglivet och musikfoto är det allra roligaste temabloggande som finns..

  SvaraRadera
 6. Jag har bara varit med två gånger eftersom just helgerna inte är min höjdpunkt på bloggeriet... men jag tycker att detta är den absolut roligaste utmaningen eftersom man verkligen får tänka till på både bild och musik. Att det inte är så många som är med tycker jag är ett plus faktiskt. Då hinner man kolla igenom alla bidrag ordentligt.
  Jag kommer absolut vara med så ofta jag hinner och hoppas att temat fortsätter länge!

  SvaraRadera
 7. Det är klart att vi ska fortsätta! Jag tycker att upplägget är utmärkt. Det är skönt att kunna kolla in temat i mitten av veckan för att ha tid att fundera och fota! Så borde alla fototeman skötas tycker jag.

  SvaraRadera
 8. Det är def inte feedbacken som drar i denna utmaning utan orginaliteten och att den är udda... och jäkligt kul...

  det här med feedback kan vara svårt eftersom även om man kanske kikar på alla så har man kanske ingenting att säga alltid... så lägg för fasiken INTE ner. Det här är den roligaste utmaningen som finns därute jue!

  SvaraRadera