onsdag 25 mars 2009

Tema 11 - Detta sjunger jag i duschen/bilen!

(Konstjorda vingar!)


Den här låten har ett sug och en refräng som gör att jag gärna tar en ton i bilen.
Tyvärr lockar den även fram fartdåren i mig. Har väldigt lätt för att trampa lite för mycket på gasen.


15 kommentarer:

 1. Vingar... Fick LP'n av polare när jag bodde hemma. Klockren, håller än!! Den är riktigt bra. man skulle kanske plocka fram den och börja lyssna på den igen. Även om det får bli på Spotify den här ggn. Ha en skön helg!

  SvaraRadera
 2. En gammal klassiker det där, den trallade man mycket på när den kom ut.

  SvaraRadera
 3. Ja, den är jättebra och bilden passar ju finfint!
  Men i årets melodifestival, så var väl Rickfors ingen höjdare.....Ibland är det bättre att sluta när man är på toppen, gäller ju både idrottare och artister!
  Mildväder hos mig, så nu hoppas jag verkligen att veckans snö försvinner.
  Trevlig helg i Stockholm önskar jag dig! /Anette

  SvaraRadera
 4. Den låten är jätte bra fint fotoär det oxå.
  Må så gott!

  SvaraRadera
 5. Du...den skadan har jag också....gasar alldeles för mycket när en bra låt triggar mig och är det då strålande väder....hmmmm....Härligt låtval och fotot med konstgjorda vingar - nice tolkning!!

  SvaraRadera
 6. Åh ja!!! Den är ju så härlig...precis som artisten! *L*

  SvaraRadera
 7. Jaaaaa...den låten är underbar att skruva upp lite högt i bilen.... Och jag håller med dig...det är alltför lätt att trycka för hårt på gasen ;o)... Det blir en frihetskänsla liksom.....Och så skall det vara lite lagom "tokhögt" så där...hehe.
  Ha en gosig lördag nu...
  Kram
  Margaretha

  SvaraRadera
 8. Tack för din kommentar, jo detta är otroliga minnen efter våra år i USA - trallar det är FULLT ÖS hela tiden, plus att hålla takten på ratten.
  Äldsta dottern trodde vi inte var kloka första gången hon hörde den. Men nu vill hon ha de på sina långresor. Tänk vad musik kan påverka en hi hi hi ...

  SvaraRadera
 9. Jag vill oxå köpa vingar för pengarna..du..kan jag köpa av dig? Mmmm det kan jag..för du tar mig med på alla möjliga härligheter här..och så pass billig är du att det känns helt gratis..va..så pass..givmild är bara Rajson..du..mycket bra val av låt..den är ju klassisk..den är en tyck-om låt..mmmm så är det.

  SvaraRadera
 10. En typiskt bra billåt. Förstår verkligen att det är svårt att hålla hastighetsbegränsningarna!!!Man flyger fram.../ Karin

  SvaraRadera
 11. Glömde säga att bilden är helt perfekt till låten, vilken frihetskänsla, är nog en bra liftlåt också ;-)

  SvaraRadera
 12. Fasen...Jag sjunger ju inte i varken dusch eller bil....!;) Ska fundera lite på det här...

  SvaraRadera
 13. Den hade jag glömt bort ... var en riktig landsplåga minns jag! Men ljuvlig att överrösta i bilen kan jag tänka!Bra val och helt klart en fara för fortkörning!!!
  /Eva

  SvaraRadera
 14. Jamen viss är det så. Att om man lyssnar på en bra låt i bilen så bara automatiskt får man bly i sulan och bilen far fram som ett jehu ;-)

  SvaraRadera