torsdag 12 mars 2009

Tema 9 - Melodifestivalen

Kan ni tänka er att min gamle mor röstade på hårdrockande monsters för några år sedan!
Varför? Hon håller på sitt gamla hemland i ur och skur.
Visst kom även mina finska gener fram när detta band dundrade in svettiga i sina kostymer nere i Aten.
Finland brukar komma bland de sista.Europa har aldrig förstått charmen med finsk tango!

Jag blir fortvarande lite glad när jag hör

LORDI med "Hard Rock Halleluja!

Föredrar du iställer låten som körsång-KIKA HÄR!


Rosorna? Detta är pimpinella rosen "Finlands Vita Ros".Plantan är direkt importerad av mina föräldrar från finska urskogen.Frodas i min trädgård.
9 kommentarer:

 1. Så coolt fota Rajson!! Love it!
  =)

  SvaraRadera
 2. Tanken fanns för en stund hos mig, att välja detta, men sen skulle det bli romantik, tänkte jag....aldrig blir det som man vill! *L*

  SvaraRadera
 3. Den låten ÄR ju jättebra! Men kanske inte det första man tänker på att en "gamla" mor ska rösta på. Fast min 75-åriga mamma gillade de där rappande killarna som var med i en av årets deltävlingar!
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 4. Heheheheh ja de väckte både uppståndelse och en del halvsovande slötittare!!! Klart annorlunda och godkända!! Ikväll håller vi vä'l på Caroline, eller????? Må kanongott!!
  Rosen ser bedårande ut förresten!!

  SvaraRadera
 5. Blommorna är underbara - tillhör de som inte tittar på melodifestivalen - men detta vill jag inte missa (musikfoto) - så det blev något åt det hållet ....

  SvaraRadera
 6. Oh vilka underbara rosor, sen just låten mmmmmmmm

  SvaraRadera
 7. Ja, Lordi ja - vilken skräll! Jag tror att många var så trötta på det utslätade så det här blev en frisk fläkt. Grannen var alldeles lyrisk och satt vid telefonen och röstade. Han sa "det får kosta 1000 spänn". Vilken härlig rosenbuske Lordi tittar upp ifrån! Vill ha. Glad Lördag!

  SvaraRadera
 8. Halleluja Rajson..himmel så häftig du är då..här kommer jag hem och hinner vara med på mitt favorittema..musikfoto..härligt.jag är dock typ..mer romantisk..som vanligt alltså :)

  SvaraRadera